VSF - Justícia Alimentària Global

Resultado de imagen de justicia alimentaria global

VSF-Justícia Alimentària Global és una associació formada per persones que creuen en la necessitat de canviar el sistema agroalimentari actual, que oprimeix i expulsa les comunitats rurals i destrueix el medi ambient. Aquest canvi passa per la consecució de la sobirania alimentària.

  • Visió: La consecució d'una societat justa, equitativa i solidària, a través de l'exercici d'una solidaritat responsable i respectuosa.
  • Missió: Promoure un model de desenvolupament rural just en favor de la sobirania alimentària i generar en la societat una consciència solidària com a principi cap a la transformació social.

Impulsors de diferents campanyes com Dame Veneno, contra l’alimentació que ens emmalalteix, Mentida Podrida, campanya per descobrir com ens enganyen amb alguns reclams publicitaris utilitzats per la indústria, o 25 Gramos, que alerta dels perills associats a l’increment del consum de sucre, denuncia les estratègies de la indústria i exigeix regulació. També han realitzat altres iniciatives com Banca Bajo Control, Alimentaacción i CortoCircuito.