Sobreviure a la nevera

Sinopsi: si ens demanen quants de quilos de menjar es fan malbé en tota la cadena alimentària, des del camp o el

 mar fins a la nostra taula, passant pel supermercat, sabríem què dir?

Qualque cosa no funciona en el nostre model agroalimentari. La crisi econòmica actual ha fet més evident i més agut el problema del malbaratament d’aliments. Sobreviure a la nevera explora la cadena alimentària per comprendre els camins del despropòsit que significa aquest malbaratament.

Un problema amb diferents vessants: social, ètic, econòmic i mediambiental. 

Ningú no pot quedar indiferent davant certes imatges i certes dades que ofereix el documental.

 

Direcció, guió i realització: Montserrat Besses i Pere López (producció pròpia de TV3)

Producció: Ruth Llòria

Fotografia: David Bou

Muntatge: Joan Carles Calvera

 

Data de projecció: 15 de maig de 2018 al Centre de Cultura Sa Nostra (c/ de la Concepció, 12, Palma) a les 19 hores