Menú de la setmana del 20 al 24 de març

 

Gaspar Melchor de Jovellanos

Primer plat
  • Ensalada de tonyinaPlat cardiosaludable
  • Canelons d’espinacsPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Crema de porro Plat cardiosaludablePlat vegetarià
Segon plat
  • Tall rodó al forn amb patates al forn
  • Bacallà a la mallorquinaPlat cardiosaludable
  • Bolets i xampinyons saltatsPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,0 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 4,50 euros: 1r plat i beguda; 5,0 euros: 2n plat i beguda.

Malvasia - Escola d'Hoteleria

Primer plat
  • Truites variades
  • Carabassons farcits de carn
  • Sandvitxos variats
Segon plat
  • Salmó en salsa de “calvados”Plat cardiosaludable
  • Pit de pollastre gratinat amb bolets
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Ensaïmada farcidaPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,90€ (preus de grups a consultar) • reserves: 971 17 26 26 / 08 • divendres tancat per bufet temàtic.

Mateu Orfila i Rotger

Primer plat
  • Canelons de carn
  • Crema de carabassóPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Ensalada amb formatge tendre i confitura de codonyPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Segon plat
  • Llibrets amb ensalada
  • Truita de patata amb pebres al fornPlat vegetarià
  • Filet d'orada a la planxa amb pèsols i patata bullidaPlat cardiosaludable
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià
  • GelatPlat vegetarià
  • PúdingPlat vegetarià
  • BanoffeePlat vegetarià
  • Iogurt natural amb melPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,70 euros: 1r plat, 2n plat, postres, vi, gasosa i aigua;  5,60 euros: 1 plat, postres, vi, gasosa i aigua.

Ramon Llull

Primer plat
  • Ensalada de tonyinaPlat cardiosaludable
  • Canelons d’espinacsPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Crema de porro Plat cardiosaludablePlat vegetarià
Segon plat
  • Tall rodó al forn amb patates al forn
  • Bacallà a la mallorquinaPlat cardiosaludable
  • Bolets i xampinyons saltatsPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,20 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 4,60 euros: 1r plat i beguda; 5,10 euros: 2n plat i beguda.

Son Lledó

Primer plat
  • Ous trencats amb carxofesPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Pasta amb carn picada i gambes
Segon plat
  • Corbina amb salsa verdaPlat cardiosaludable
  • Salsitxes alemanyes amb ametlles
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià
  • GelatPlat vegetarià
  • Pastís de poma amb pansesPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,70 euros: 1r plat, 2n plat, pa, aigua, vi, gasosa i postres; 5,60 euros: un plat, pa, aigua, vi, gasosa i postres.

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Absència de fregits, embotits grassos, carns vermelles i/o tallades grasses. Els iogurts i la llet han de ser desnatats; els formatges, preferiblement frescs i, en el cas de formatges curats, en petites quantitats.

Ús moderat d'aliments amb alt contingut de sal.

Predominen els aliments d'origen vegetal (hortalisses, llegums, cereals, fruites i fruita seca). En cas d'aliments d'origen animal serà peix, tant blanc com blau, carn blanca, talls magres del porc moderadament i no més de dos ous a la setmana.

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser 100 per cent vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh i tofu (vegà). Es preveu que al llarg de la setmana en ocasions contingui làctics o ou (vegetarià).

Els vegans (100 per cent vegetal) sempre compliran un criteri cardiosaludable, no ocorrerà el mateix en cas de contenir làctics i/o ous, que dependrà de la quantitat i del tipus de làctics.