Menú de la setmana del 24 al 28 d'abril

 

Malvasia - Escola d'Hoteleria

Primer plat
  • Arròs a la marineraPlat cardiosaludable
  • Mussaca
  • Ensalada Waldorf
Segon plat
  • Filet de peix amb salsa de safràPlat cardiosaludable
  • Porc rostit a la Riojana
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • PúdingPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,90€ (preus de grups a consultar) • reserves: 971 17 26 26 / 08 • 

 

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Absència de fregits, embotits grassos, carns vermelles i/o tallades grasses. Els iogurts i la llet han de ser desnatats; els formatges, preferiblement frescs i, en el cas de formatges curats, en petites quantitats.

Ús moderat d'aliments amb alt contingut de sal.

Predominen els aliments d'origen vegetal (hortalisses, llegums, cereals, fruites i fruita seca). En cas d'aliments d'origen animal serà peix, tant blanc com blau, carn blanca, talls magres del porc moderadament i no més de dos ous a la setmana.

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser 100 per cent vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh i tofu (vegà). Es preveu que al llarg de la setmana en ocasions contingui làctics o ou (vegetarià).

Els vegans (100 per cent vegetal) sempre compliran un criteri cardiosaludable, no ocorrerà el mateix en cas de contenir làctics i/o ous, que dependrà de la quantitat i del tipus de làctics.