Menú de la setmana del 20 al 24 de març

 

Gaspar Melchor de Jovellanos

Primer plat
  • Fideuada de verdures Plat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Crema de carabassóPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Fabada asturiana
Segon plat
  • Alletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensaladaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Lluç a la basca amb patates bullidesPlat cardiosaludable
  • Carxofes saltades amb tofuPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,0 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 4,50 euros: 1r plat i beguda; 5,0 euros: 2n plat i beguda.

Malvasia - Escola d'Hoteleria

Primer plat
  • Raoles de peix i verdures
  • Paella cega
  • Escabetx de peixPlat cardiosaludable
Segon plat
  • Anfós amb alls tendres
  • Carbonada a la flamenca
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Coca d’albercocsPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,90€ (preus de grups a consultar) • reserves: 971 17 26 26 / 08 • divendres tancat per bufet temàtic.

Mateu Orfila i Rotger

Primer plat
  • Arròs amb samfainaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Patates a la riojana
  • Ensalada russa
Segon plat
  • Cuixes de pollastre amb ceba i ametllaPlat cardiosaludable
  • Frit
  • Tonyina a la planxa amb ensaladaPlat cardiosaludable
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià
  • GelatPlat vegetarià
  • PúdingPlat vegetarià
  • Pastís de plàtan amb xocolataPlat vegetarià
  • PannacottaPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,70 euros: 1r plat, 2n plat, postres, vi, gasosa i aigua;  5,60 euros: 1 plat, postres, vi, gasosa i aigua.

Ramon Llull

Primer plat
  • Fideuada de verdures Plat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Crema de carabassóPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Fabada asturiana
Segon plat
  • Alletes de pollastre fregides amb patates bullides i ensaladaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Lluç a la basca amb patates bullidesPlat cardiosaludable
  • Carxofes saltades amb tofuPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,20 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 4,60 euros: 1r plat i beguda; 5,10 euros: 2n plat i beguda.

Son Lledó

Primer plat
  • Arròs xinès
  • Crema de porrosPlat cardiosaludablePlat vegetarià
Segon plat
  • Costella de porc amb sobrassada i mel
  • Bacallà amb pebres
Postres
  • FruitaPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • IogurtPlat vegetarià
  • GelatPlat vegetarià
  • Pastís de formatge amb confitura de maduixaPlat vegetarià

Preus i condicions: 7,70 euros: 1r plat, 2n plat, pa, aigua, vi, gasosa i postres; 5,60 euros: un plat, pa, aigua, vi, gasosa i postres.

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Absència de fregits, embotits grassos, carns vermelles i/o tallades grasses. Els iogurts i la llet han de ser desnatats; els formatges, preferiblement frescs i, en el cas de formatges curats, en petites quantitats.

Ús moderat d'aliments amb alt contingut de sal.

Predominen els aliments d'origen vegetal (hortalisses, llegums, cereals, fruites i fruita seca). En cas d'aliments d'origen animal serà peix, tant blanc com blau, carn blanca, talls magres del porc moderadament i no més de dos ous a la setmana.

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser 100 per cent vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh i tofu (vegà). Es preveu que al llarg de la setmana en ocasions contingui làctics o ou (vegetarià).

Els vegans (100 per cent vegetal) sempre compliran un criteri cardiosaludable, no ocorrerà el mateix en cas de contenir làctics i/o ous, que dependrà de la quantitat i del tipus de làctics.