V Setmana Saludable i Sostenible 2018

vsssDurant la V Setmana Saludable i Sostenible, que se celebrarà del 12 al 16 de març, tindran lloc a la UIB diferents esdeveniments per a la promoció d’estils de vida saludables i sostenibles dirigits als membres de la comunitat universitària (estudiants, PAS i PDI) i a tota la societat en general.

Aquesta Setmana l’organitza l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, dins el projecte Campus Saludable i Sostenible. 

Fes una ullada a les diferents activitats que et proposam per a aquesta setmana!

A més, participa al sorteig d’una bicicleta plegable per haver assistit a les activitats de la Setmana Saludable i Sostenible

 

Al matí

9-13 h. Avalua la teva condició física, a càrrec de l'alumnat del grau d'Educació Primària (menció d'Educació Física). Es valoraran paràmetres antropomètrics com el pes i l’alçada, paràmetres de salut com la tensió arterial, i finalment es faran una sèrie de proves físiques de força, flexibilitat, resistència, etc. Obtindràs a l'instant l'informe amb els resultats! Al hall de l'edifici Anselm Turmeda. 

11-13 h. Degustació de productes al Mercat Ecològic a la UIB, a càrrec de l’Associació Mercat Ecològic. Vine a degustar productes ecològics locals i aprofita el moment per comprar de manera sana i natural. Al caminal de l’Illa d'en Colom. 

 

10-14 h. Taules informatives al caminal de l’Illa d’en Colom (a la zona de vianants).

  • Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Sensibilització sobre les donacions de sang. Avui el bus de donació estarà ubicat a l’edifici Ramon Llull, i també podràs donar sang al vestíbul d’aquest edifici de 10 a 19 hores. A la Facultat de Medicina, a l’Hospital Son Espases, trobaràs el bus de donació de sang de 8.30 a 15 hores. #UIBRepte500

  • Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS). Promoció dels programes de cooperació al desenvolupament i de voluntariat. 

  • Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia i Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS). Sensibilització sobre estils de vida saludables i sostenibles.

  • Decathlon. Mostra de bicicletes urbanes i bicicletes elèctriques. 

  • Shikamoo. Difusió sobre comerç just i venda de productes. 

 
  • EMAYA. Dinàmica «On ho tir» i «Desembossa’t».             

 
  • Metges del Món. Distribució de materials preventius com preservatius masculins, femenins, barreres de làtex i altres, explicant com utilitzar-los. A més, donaran a conèixer els seus projectes. 

A l'horabaixa

Sessió de grit cardio a les 14.30 hores, a càrrec de CampusEsport, a la pista de tennis de les instal·lacions esportives. Gratuïta.

17-20 h. Taller de cuina «Fast food sa». A l’Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB). Preu: 10 euros. Inscripcions limitades a l’adreça <cati.borras@uib.cat> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26.