Alimentació Responsable. T'Uneixes al Canvi?

Cicle de documentals al Centre de Cultura Sa Nostra

El Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, conjuntament amb el Vicerectorat de Projecció Cultural, organitza un cicle de documentals, Alimentació Responsable. T’Uneixes al Canvi?, que té com a objectiu difondre alguns fets que hauríem de tenir en compte a l’hora d’elegir els aliments que consumim, i conscienciar sobre aquest tema. La forma d’alimentar-nos, a més de produir efectes sobre la salut, pot canviar el planeta. I això és el que volem demostrar amb la projecció dels següents tres documentals durant els mesos de març, abril i maig de 2017.

S’inaugurarà el cicle amb el documental Desierto líquido, el proper 16 de març. Continuarem amb Sustainableating, el dia 24 d’abril, i el dia 18 de maig es conclourà amb el documental Fed up. Tots es presentaran a les 19 hores al Centre de Cultura Sa Nostra (c/ de la Concepció, 12, de Palma.)

En cada un dels documentals comptarem amb la presència del director i/o d’experts en la temàtica, els quals ens oferiran un petit col·loqui posterior.

És una activitat oberta a tothom i totalment gratuïta.

Inscripcions i més informació aquí

 

Data de publicació: 09/03/2017