Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Taula informativa el dilluns 3 de desembre de 2018.

 

 Lloc: al hall de l'edifici Guillem Cifre de Colonya de 10 a 11.30 hores i al hall de l'edifici Anselm Turmeda d'11.30 a 13 hores.

 Segons el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, l'any 2017 es varen notificar 3.381 nous casos de VIH, i s'estima que un 18 per cent de les persones que actualment viuen a Espanya amb el VIH no estan encara diagnosticades.
Amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, que tindrà lloc el proper 1 de desembre, des de l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible, en col·laboració amb la Conselleria de Salut, farem una taula informativa sobre el VIH i la sida on volem donar a conèixer els recursos de què disposen les Illes Balears, i distribuir preservatius per prevenir les infeccions de transmissió sexual.
A més, us animam a participar-hi a les xarxes amb l'etiqueta #TransmetRespecte, amb la qual des del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, seguint les directrius d'ONUSIDA, es pretén evitar l'estigmatització de les persones amb VIH.
 
Gala el dia 1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. ALAS | Associació de Lluita Antisida de les Illes Balears
 
ONUSIDA
 

 

Data de publicació: Thu Nov 29 12:16:00 CET 2018