La UIB se suma a la campanya #ReciclaVidrioPorEllas

Per cada quilogram de vidre dipositat a l’iglú de color rosa es destinarà 1 euro per a la lluita contra el càncer de mama.  

La Universitat de les Illes Balears, a través del Vicerectorat de Campus, Cooperació i  Universitat Saludable, se suma a la campanya #ReciclaVidrioPorEllas. Amb aquesta etiqueta es pretén commemorar durant el mes d’octubre el Dia contra el Càncer de Mama (19 d’octubre) en una campanya d’àmbit nacional que promou Ecovidrio i en la qual col·laboren també Emaya i l'Ajuntament de Palma. 

Per aconseguir-ho s’han ubicat contenidors de color rosa als punts més destacats de Palma, incloent-ne un al campus de la UIB. 

Participar en la campanya és molt fàcil: només has de portar una ampolla de vidre a qualsevol dels dos contenidors de color rosa ubicats a la zona de vianants, devora la Llibreria Campus. Diposita-hi el vidre i, si vols, fes-te una foto amb l’etiqueta #ReciclaVidrioPorEllas i etiqueta’ns a les nostres xarxes socials:

Facebook: @ousis.uib

Twitter: @UIBCampusSaluda

Instagram: @uibsaludable

Recorda, per cada quilogram de vidre que es recicli d’aquests contenidors es destinarà 1 euro a la lluita contra el càncer de mama que desenvolupa la Fundació Sandra Ibarra.

I tu, t’hi sumes?

Data de l'esdeveniment: 09/10/2018

Data de publicació: Tue Oct 09 16:26:00 CEST 2018