VI Setmana Saludable i Sostenible a la UIB, 2019

Del 18 al 22 de març al campus universitari

Oberta a tothom

Participa al sorteig d'una bicicleta plegable per haver assistit a les activitats de la Setmana Saludable i Sostenible.

Descarrega't el programa complet de la VI Setmana Saludable i Sostenible 

Al matí

9-13 h. Avalua la teva condició física. A càrrec de l'alumnat del grau d'Educació Primària (menció d'Educació Física). Es valoraran paràmetres antropomètrics com el pes i l’alçada, paràmetres de salut com la tensió arterial, i finalment es faran una sèrie de proves físiques de força, flexibilitat, resistència, etc. Obtindràs a l'instant l'informe amb els resultats! Al hall de l'edifici Mateu Orfila i Rotger. 

10-14 h. Taules informatives al caminal de l'Illa d'en Colom (a la zona de vianants).

  • Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. Sensibilització sobre les donacions de sang. Avui el bus de donació estarà ubicat a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, i també podràs donar sang a la sala d’actes d’aquest edifici de 10 a 19 hores. A la Seu universitària d’Eivissa trobaràs el bus de donació de sang a l’antic edifici de la Comandància, de 10 a 14 hores. #UIBRepte500

  • Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS). Promoció dels programes de cooperació al desenvolupament i de voluntariat.

  • Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS). Sensibilització sobre estils de vida saludables i sostenibles.
  • Decathlon. Mostra de bicicletes urbanes i bicicletes elèctriques.

 
  • Fundació Deixalles. Demostració de calculadora en línia sobre les emissions de COque s’estalvien reutilitzant.

  • Espais Joves. Material sobre les activitats que s'ofereixen als casals de joves.

 
 A l'horabaixa 

17.30-18.30 h. Taller de prevenció del debilitament del sòl pelvià, a càrrec d’Elisa Bosch. Laboratori 5 de l’edifici Beatriu de Pinós. Gratuït. Inscripcions limitades. Formulari d'inscripció.

17.30-19.30 h. Taller d’iniciació al mindfulness dirigit a l'alumnat, a càrrec de Gloria García de la Banda. Desenvolupa l’atenció plena en una sessió experiencial. Aula multiusos de l'edifici cientificotècnic. Gratuït. Inscripcions limitades. Formulari d'inscripció.