Taller Ultimate

El Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable presenta una activitat esportiva que es vol dur a terme tant amb persones interessades en l’esport alternatiu com amb docents d’infantil, primària i secundària, així com usuaris de la UIB, els dies 13, 20 i 27 de novembre de 2018 a les instal·lacions de CampusEsport a les 15 hores.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Aquesta activitat esportiva és de caràcter alternatiu, perquè trenca amb la dinàmica d’esports tradicionals, populars o que ja estan instaurats a la societat. L’ultimate frisbee és un esport competitiu en equip on no hi ha contacte entre jugadors i es juga entre dos equips de set persones amb un frisbee. L’objectiu del joc és obtenir punts capturant el disc en una zona de gol situada al costat oposat del camp, de forma similar al futbol americà. Els jugadors no poden córrer ni caminar si tenen el disc entre les mans. En definitiva, és un esport amb uns principis «d’esperit de joc», pel seu alt rendiment i les seves característiques.

OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT:

-          Promoure la pràctica esportiva de forma inclusiva i per a tothom.

-          Donar a conèixer un nou esport basat en el respecte i en la cooperació.

-          Conèixer els recursos didàctics i recreatius d’aquesta modalitat esportiva.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són gratuïtes i d’un màxim de 20 places per rigorós ordre d’inscripció a l’adreça següent: <j.genoves@uib.cat> amb l’assumpte: Taller ultimate