Escoltar

I Concurs de vídeos a Instagram per prevenir l'addicció als jocs d'atzar

Direcció General de Salut Pública i Participació, juntament amb l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible de la UIB (OUSIS), dependent del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, en el marc del projecte de prevenció de les addiccions a l’entorn universitari «Si ho tens clar, tria!», convoca un concurs de vídeos, a través de l’aplicació Instagram, en relació amb els jocs d’atzar. L’objectiu és prevenir l’addicció als jocs d’atzar i sensibilitzar la població jove i universitària envers aquesta problemàtica.

Aprofitant el Dia Internacional per a la Prevenció de l’Addicció als Jocs d’Atzar (29 d’octubre), el concurs fa part de les activitats previstes dutes a terme en aquesta campanya de sensibilització i prevenció. 

I Concurs de vídeos a Instagram

Qui hi pot participar?

Pot participar-hi qualsevol persona que formi part de la comunitat universitària de la Universitat de les Illes Balears (UIB): alumnat, personal d’administració i serveis (PAS) i personal docent i investigador (PDI). El límit màxim és de tres participacions.

Per concursar-hi,

les persones participants han de fer una publicació a Instagram amb el vídeo i el títol corresponent amb l’etiqueta #concursprevencioUIB, a @uibsaludable i @sihotensclar. A més, han d’enviar un correu electrònic a <rahesa@cruzroja.es> amb el seu nom i cognoms, el títol del vídeo, la facultat a la qual pertany, el número de telèfon i l’adreça electrònica de contacte.Si la persona que participa no té compte a Instagram, pot enviar el vídeo a rahesa@cruzroja.es amb tota la informació esmentada. Per aquests casos, el vídeo serà publicat pel compte @sihotensclar en nom seu, ja que les reaccions digitals de la gent a través de la xarxa formen part dels criteris de valoració i puntuació.

Termini de participació

El termini per publicar els vídeos és de l’1 d’octubre de 2019 a 1 de novembre de 2019 (ambdós inclosos). Posteriorment, el dia 14 de novembre de 2019 es publicaran els vídeos guanyadors i es realitzarà un acte d’entrega de premis en una data pendent de determinar. 

Quins premis?

  • 1r premi: un rellotge intel·ligent i el certificat del premi corresponent.
  • 2n premi: un lot de productes reutilitzables i el certificat del premi corresponent.
  • 3r premi: un lot de productes reutilitzables i el certificat del premi corresponent.

 Vídeo guanyador "No és un joc"

youtu.be/NrDuWM9Ebbw 

 

 

 

 

 

Documents relacionats

Concursos anteriors