Escoltar

El menjar sa també pot ser un plaer. Descobreix com

  • Preu: 15 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.
  • Horari: de 17 a 20 hores
  • Lloc: Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB)

Inscripcions
(Les inscripcions dels altres tallers s'obriran, per ordre cronològic, l'endemà de la finalització de cada taller)

1. Berenars bons, ràpids i sans
Els berenars solen ser menjades monòtones i quan més aliments insans es consumeixen. Us convidam a descobrir què hi ha més enllà de la llet amb galetes. Apunta-t’hi
Quan? dia 13 de novembre de 2019

2. Comparteix tapes creatives
S’acosten dies de retrobaments i de grans taulades. Per obrir boca, us presentam aquest taller de tapes saludables i creatives per no deixar ningú indiferent. 
Quan? dia 11 de desembre de 2019

3. Per a tota la família
Com puc incorporar més productes vegetals a la dieta de les criatures? Tenir recursos per presentar els aliments que menys agraden als infants pot ajudar-nos en el procés d’educació alimentària.
Quan? dia 18 de març de 2020

4. Cuina responsable per endur-se’n
Com ho podem fer per menjar saludable i alhora ser més respectuosos amb el medi ambient? Vine a aquest taller i en sortiràs amb noves idees per preparar la carmanyola.
Quan? dia 13 de maig de2020

 

Qui impartirà els tallers? Tots els tallers seran impartits per Irene Luján: nascuda a Múrcia el 1977, és diplomada en Magisteri per la Universitat de Múrcia i Especialista en Serveis de Cuina i Restauració per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Li agrada transmetre l’amor per la cuina i el bon menjar, que no és incompatible amb el menjar sa. A més, apunta «M’encantaria que tothom dedicàs un poquet de temps a cuidar-se cuinant a ca seva amb un bon producte de temporada, per invertir en salut i qualitat de vida».

Per a més informació podeu escriure a vr.universitatsaludable@uib.es o al 971 25 99 28