Escoltar

El menjar sa també pot ser un plaer. Descobreix com

  • Preu: 15 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.
  • Horari: de 17 a 20 hores
  • Lloc: Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB)

Inscripcions
(Les inscripcions dels altres tallers s'obriran, per ordre cronològic, l'endemà de la finalització de cada taller)

1. Berenars bons, ràpids i sans
Els berenars solen ser menjades monòtones i quan més aliments insans es consumeixen. Us convidam a descobrir què hi ha més enllà de la llet amb galetes. Apunta-t’hi
Quan? dia 13 de novembre de 2019

2. Comparteix tapes creatives
S’acosten dies de retrobaments i de grans taulades. Per obrir boca, us presentam aquest taller de tapes saludables i creatives per no deixar ningú indiferent. 
Quan? dia 11 de desembre de 2019

3. Per a tota la família
Com puc incorporar més productes vegetals a la dieta de les criatures? Tenir recursos per presentar els aliments que menys agraden als infants pot ajudar-nos en el procés d’educació alimentària.
Quan? dia 18 de març de 2020

4. Cuina responsable per endur-se’n
Com ho podem fer per menjar saludable i alhora ser més respectuosos amb el medi ambient? Vine a aquest taller i en sortiràs amb noves idees per preparar la carmanyola.
Quan? dia 13 de maig de2020

 
Per a més informació podeu escriure a vr.universitatsaludable@uib.es o al 971 25 99 28

 Qui impartirà els tallers? Tots els tallers seran impartits per David Palomo, nascut a Castelló de la Plana l'any 1981.

"Sóc tècnic especialista en Hoteleria, de la branca de Cuina, per l'Escola de Formació Professional Costa Azahar (Castelló), la promoció 1995-2000. Em declare un defensor del corrent slow food, de la gastronomia tradicional feta amb delicadesa, respectant la temporada dels aliments i preservant els productes de proximitat."