Escoltar

El menjar sa també pot ser un plaer. Descobreix com


  • Preu: 10 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.
  • Horari: de 17 a 20 hores
  • Lloc: Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB)
  • Inscripcions limitades a l’adreça <cati.borras@uib.es> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26

19 de desembre: Cuina internacional per Nadal

Si et cansen els plats típics nadalencs i aquest any vols sorprendre les amistats i els familiars, aquesta és la teva oportunitat. Aprendrem a preparar plats típics d’altres racons del món, tot i que la majoria d’ingredients són els que ens ofereix el nostre entorn.

El taller serà impartit per Cati Pons, educadora, nascuda a Palma el 1968. Tècnica de grau mitjà en Cuina i Gastronomia, tècnica de grau superior en Direcció de Cuina i tècnica de grau mitjà en Pastisseria i Forneria. Desitja poder recuperar i condimentar una cuina d’avior i tradicional amb ingredients ambientals (producte local, de temporada, ecològic) i socials (comerç just, inserció laboral, responsabilitat social) sense deixar de banda la cuina més actual i, sobretot, poder difondre aquests coneixements.

6 de febrer: VegetArt

La cuina vegetariana és un món. En aquest taller prepararem plats creatius i ensenyarem habilitats per introduir proteïnes alternatives i així donar varietat a la nostra dieta. Els plats vegetarians sovint es relacionen amb la monotonia, però cuinar amb ingredients d’origen vegetal pot oferir una gama de propostes molt diversa i saborosa. Apunta-t’hi i gaudeix-ne.

El taller serà impartit per Cati Pons.

15 de març: Fast food sa

Després de la llarga jornada laboral el que menys ganes ens fa és començar a cuinar, però que això no et serveixi d’excusa. Amb aquest taller veurem que menjar de manera saludable no és qüestió de temps, aprendrem a cuinar receptes ràpides per al dia a dia, preparades amb tècniques culinàries variades i senzilles. Vine i cuida’t.

El taller serà impartit per Miquel Àngel Coll Sureda, tècnic superior en Restauració i graduat en Protocol. Especialitzat en alimentació sense gluten i lliure d’al·lèrgens. Llépol i apassionat, gaudeix de la seva feina i de compartir l’essència que el mou en el mon dels fogons.

9 de maig: És possible cuinar un dia per a tota la setmana?

Si no vols ni pots passar el dia a la cuina, inscriu-te en aquest taller. T’explicarem alguns trucs per estalviar temps i malbaratar menys aliments. Descobrirem com es poden preparar diferents bases un mateix dia i utilitzar-les en diferents elaboracions al llarg de la setmana. Estalvia temps i menja de manera sana.

El taller serà impartit per Miquel Àngel Coll Sureda.