Escoltar

El menjar sa també pot ser un plaer. Descobreix com

Preu: 15 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.

Horari: de 17 a 20 hores

Lloc: Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB)

Inscripcions limitades a l’adreça <cati.borras@uib.es> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26

14 de novembre: Cuina per endur-se'n

El menjar de tàper pot ser menjar sa. Prepararem receptes molt senzilles que ens podem endur on sigui. A més, parlarem de la manera de dissenyar tàpers amb les proporcions justes perquè en un únic plat puguem fer un àpat ben equilibrat. 

19 de desembre: Sorprèn per Nadal

Estàs cansat/ada del menjar típic nadalenc? Estàs fart/a que aquesta època sigui sempre sinònim d’excessos i digestions feixugues? Apunta’t a aquest taller i descobrirem plats molt especials, saludables i vistosos per degustar al llarg d’aquestes festes.

13 de febrer: VegetArt

L'alimentació vegetariana no és avorrida, només fa falta posar-hi imaginació. La cuina vegetariana és un món. En aquest taller prepararem plats creatius i ensenyarem habilitats per introduir proteïnes alternatives i així donar varietat a la nostra dieta. Els plats vegetarians sovint es relacionen amb la monotonia, però cuinar amb ingredients d’origen vegetal pot oferir una gama de propostes molt diversa i saborosa. Apunta-t’hi i gaudeix-ne.

20 de març: És possible cuinar un dia per a tota la setmana?

Programa la setmana, estalvia temps a la cuina. Si no vols ni pots passar el dia a la cuina, inscriu-te en aquest taller. T’explicarem alguns trucs per estalviar temps i malbaratar menys aliments. Descobrirem com es poden preparar diferents bases un mateix dia i utilitzar-les en diferents elaboracions al llarg de la setmana. Estalvia temps i menja de manera sana.

10 d'abril: Fast food sa

El que es coneix com a menjar ràpid també pot ser sa. En aquest taller ho demostrarem preparant diferents alternatives saludables de pizzes, hamburgueses i kebabs, perquè puguis gaudir-ne els dies que vulguis.

 

Tots els tallers seran impartits per Irene Luján: nascuda a Múrcia el 1977, és diplomada en Magisteri per la Universitat de Múrcia i Especialista en Serveis de Cuina i Restauració per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Li agrada transmetre l’amor per la cuina i el bon menjar, que no és incompatible amb el menjar sa. A més, apunta «M’encantaria que tothom dedicàs un poquet de temps a cuidar-se cuinant a ca seva amb un bon producte de temporada, per invertir en salut i qualitat de vida».