Cicle de tallers de cuina 2021-22

Banner

Taller de cuina sobre «Cuina per lots (batch-cooking) i reducció del malbaratament alimentari». 

Data: 5 d’octubre. Hora: 17 hores
L’imparteix: Margalida Castells, xef i professora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). 

Resum:

Probablement tots hem sentit el terme anglès batch cooking, en català cuina per lots. Però a què fa referència? La cuina per lots és una tècnica que serveix per cuinar en poques hores menjar per a diversos dies i fugir així dels ultraprocessats. D'aquesta manera, optimitzarem temps i aprofitarem millor el fons de nevera, contribuint a la sostenibilitat del planeta i de les nostres butxaques. Et falten idees? No et perdis el taller que impartirà Margalida Castell, on aprendràs les claus perquè a les teves preparacions no els falti sabor i bon gust!

Taller de cuina sobre «Receptes nadalenques saludables de diferents parts de món». En commemoració del Dia Internacional dels Migrants.

Data: 2 de desembre. Hora: 17 hores
L’imparteix: Amador Granado Font, xef i professor de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB).

Resum:

Amb la pandèmia, viatjar a diferents parts del món és una tasca que sembla haver-se complicat. Al mateix temps, s’acosta Nadal i posam fil a l’agulla per fer les nostres receptes familiars més saboroses. Amador Granado ens portarà de la mà per algunes receptes llunyanes i saludables, per poder gaudir d'un Nadal original amb les persones que més estimam.

Taller de cuina sobre «Cuina amb xocolata».

Data: 4 de febrer. Hora: 17 hores.
L’imparteix: Pere Riera, xef i professor de l’Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB).

Resum:

Arriba el tercer taller d’alimentació saludable de la mà del nostre xef Pere Riera. Sabies que la xocolata també s’utilitza amb plats principals i salats? Però sabries fer-ne un bon ús? Tècniques de cocció innovadores sempre des d’una perspectiva d’alimentació saludable i equilibrada. Les millors formes d’innovar en els plats de sempre i aprendre a cuinar amb un aliment que tenim tots tan a mà.

 

S’adrecen a la comunitat universitària i públic en general.

Inscriu-t'hi!Cartell


Preu d'inscripció: 15 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.

Tots els tallers es realitzaran sota la supervisió d’un nutricionista.

Per a més informació podeu escriure a vr.universitatsaludable@uib.es o al 971 25 30 60