Menús setmanals

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Preparació en què predominen o tenen un paper rellevant els aliments d’origen vegetal (hortalisses, fruita, fruita seca i llegum) i és lliure de carn vermella o processada. 

Els ingredients utilitzats no són aliments precuinats, elaborats amb components de baixa qualitat nutricional.

A més a més, per cuinar aquests plats no s’abusa de tècniques que impliquin l’addició d’un excés de greix poc saludable, com la mantega, el saïm, la nata o greix hidrogenat que altres productes poden contenir.

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh, soja texturitzada i tofu (vegà), o aliments proteics d'origen animal com són els lactis i l'ou (vegetarià).

Sense lactosa

  
La llet, inclosa la lactosa, és un dels alèrgens que s'inclouen en l'Annex II del Reglament (UE) Nº 1169/2011 i regulat pels seus artícles 9.1.c) i 21 (i pel Reial Decret 126/2015 en el cas dels aliments no envasats).