Menús setmanals

Vegetarià Vegetarià

 
 
 
 

 

 
  • Durant el mes de juliol, els menús de la cafeteria no es publicaran al web.

 

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Preparació en què predominen o tenen un paper rellevant els aliments d’origen vegetal (hortalisses, fruita, fruita seca i llegum) i és lliure de carn vermella o processada. 
Els ingredients utilitzats no són aliments precuinats, elaborats amb components de baixa qualitat nutricional.
 
A més a més, per cuinar aquests plats no s’abusa de tècniques que impliquin l’addició d’un excés de greix poc saludable, com la mantega, el saïm, la nata o greix hidrogenat que altres productes poden contenir.
 

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh, soja texturitzada i tofu (vegà), o aliments proteics d'origen animal com són els lactis i l'ou (vegetarià).