I edició del concurs d'imatges «Reflecteix la felicitat»

 La Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut (REUPS) reprèn l’edició del concurs d'imatges «Reflecteix la felicitat», per fer visible la importància de la salut emocional i donar valor a les tres millors imatges de les universitats espanyoles en matèria de benestar emocional. Aquest certamen, que l’any passat va ser ajornat a causa de la pandèmia, torna enguany a les universitats espanyoles.

Termini per participar-hi

El termini per publicar les imatges i els eslògans a les xarxes socials (Twitter o Instagram) comprèn des del dia 22 de març de 2021 al dia 18 d'abril de 2021. Quedarà exclosa del concurs qualsevol publicació que s'hagi fet fora d'aquest termini.

Consultau les bases completes de la I edició del concurs d’imatges «Reflecteix la felicitat» de la REUPS i les específiques de la UIB a l'annex I.

Per poder participar-hi has de:

1. Ser estudiant de la Universitat de les Illes Balears durant el curs 2020-21, personal d'administració i serveis (PAS) o personal docent investigador (PDI).

2. Seguir els perfils de la Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut:

  • a Instagram: @unisaludables_
  • a Twitter: @unisaludables

3. Presentar una imatge pròpia (que podrà ser una fotografia, un gràfic, collage, dibuix, o qualsevol altre tipus d'imatge que consideris) a través del teu compte personal d'Instagram o de Twitter. A la imatge, has d'etiquetar un altre compte.

4. La imatge ha d'anar acompanyada d'un eslògan que faci visible la importància del benestar emocional i els beneficis i/o estratègies per promoure’l entre la comunitat universitària. A més, l’eslògan:

  • Ha de començar amb la frase «Para ser más feliz...»
  • Ha d’incloure l’etiqueta #UniversidadEmocional2021 i el compte de Twitter o Instagram de la Universitat <@uibuniversitat>.
  • En total, pot tenir un màxim de 220 caràcters.

5. La imatge i l’eslògan corresponent els hauràs de publicar al teu perfil de participant fins al 3 de maig de 2021, inclòs. A més, el teu perfil de Twitter o Instagram haurà de romandre obert durant aquest període.

Premis de la universitat de les Illes Balears

La Universitat de les Illes Balears concedirà, a la persona que obtingui el primer premi en aquesta universitat, una bicicleta plegable, i, a les persones que quedin en segon i tercer lloc, un lot de productes sostenibles.

Premis de la Xarxa espanyola d'universitats saludables (REUS)

1. La Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut (REUPS) atorgarà els premis següents a les persones que es classifiquin en els tres primers llocs guanyadors de les universitats participants:

a) A les persones que quedin en el primer, segon i tercer llocs, els oferiran tres experiències per a dues persones, consistents en un cap de setmana (de divendres a diumenge), que inclourà el transport, l'allotjament i l'activitat oferta pròpia de l'experiència.

b) Les persones guanyadores podran triar el període de l'any per aprofitar les experiències, però quedarà a criteri i aprovació de la REUPS.

c) Els premis seran repartits de la manera següent: la persona que obtingui el primer premi triarà entre les tres experiències ofertes. A continuació, serà la persona que guanyi el segon premi qui triarà triar entre les dues experiències restants, i la tercera persona serà premiada amb l'experiència que hagi quedat vacant.

d) A les persones guanyadores, els lliuraran un diploma acreditatiu.

2. A les persones que quedin en el quart i cinquè llocs, els atorgaran un accèssit d'un diploma.

3. La REUPS atorgarà, a les tres persones guanyadores i a les persones que quedin al quart i cinquè lloc, una inscripció gratuïta al II Congrés d'Universitats Promotores de Salut, que no inclourà ni l'allotjament ni el transport.

4. Els diplomes de les tres persones guanyadores i dels dos accèssits seran atorgats durant el II Congrés d'Universitats Promotores de Salut, que se celebrarà a la Universitat de Burgos.

 

 

Documents relacionats