Escoltar

I EDICIÓ DEL CONCURS D'IMATGES: «REFLECTEIX LA FELICITAT»

NOVETAT (17/07/2020):

En la reunió oficial celebrada el dia 18 de juny de 2020, la Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de Salut (REUPS) decidí suspendre temporalment el I concurs d'imatges «Reflecteix la Felicitat».

Així doncs, el certamen queda ajornat, previsiblement, fins al gener de 2021 i subjecte a possibles canvis derivats de la COVID-19.

No obstant això, les persones que hi hagin participat des de la data oficial d'inici del concurs i fins al 20 de juliol de 2020 (és a dir, 30 dies naturals després que finalitzàs l'estat d'alarma aprovat pel Reial decret 463/2020, de 14 de març de 2020) presentant-hi les seves propostes, aquestes seran tingudes en compte i mantindran el dret de participar en la pròxima convocatòria, un cop se'n tornin a publicar les bases generals i l'annex específic de cada universitat.

Trobareu més informació aquí.

La Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) convoca la I edició del concurs d'imatges «Reflecteix la felicitat», per fer visible la importància de la salut emocional i donar valor a les tres millors imatges de les universitats espanyoles en matèria de benestar emocional.

                                           

PER PODER PARTICIPAR-HI HAS DE:


1. Ser estudiant de la Universitat de les Illes Balears durant el curs 2019-20, personal d'administració i serveis (PAS) o personal docent investigador (PDI).

2. Seguir els perfils de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables:
a Instagram: @unisaludables_
a Twitter: @unisaludables

3. Presentar una imatge pròpia (que podrà ser una fotografia, un gràfic, collage, dibuix, o qualsevol altre tipus d'imatge que consideris) a través del teu compte personal d'Instagram o de Twitter.

4. La imatge ha d'anar acompanyada d'un eslògan que faci visible la importància del benestar emocional, els seus beneficis i/o estratègies per promoure’l entre la comunitat universitària. Ha de començar amb la frase «Para ser más feliz...» i ha d’incloure l’etiqueta #UniversidadEmocional2020 i el compte de Twitter o Instagram de la Universitat <@uibuniversitat>. En total, pot tenir un màxim de 220 caràcters. A més, has d'etiquetar un altre compte de la xarxa social.

5. La imatge amb l’eslògan al costat els hauràs de publicar al teu perfil de participant fins al 18 d'abril de 2020, inclòs. A més, el teu perfil de Twitter o Instagram haurà de romandre obert durant aquest període.

PREMIS DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS


La Universitat de les Illes Balears atorgarà, a la persona que obtingui el primer premi en aquesta universitat, una bicicleta plegable, i, a les persones que quedin en segon i tercer lloc, un lot de productes sostenibles.

PREMIS DE LA XARXA ESPANYOLA D'UNIVERSITATS SALUDABLES (REUS)

1. La Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) atorgarà els premis següents a les persones que es classifiquin en els tres primers llocs entre les persones guanyadores de les universitats participants:

a) A les persones que quedin en el primer, segon i tercer llocs, els oferiran tres experiències per a dues persones, consistents en un cap de setmana (de divendres a diumenge), que inclourà el transport, l'allotjament i l'activitat oferta pròpia de l'experiència.

b) Les persones guanyadores podran triar el període de l'any per aprofitar les experiències, però quedarà a criteri i aprovació de la REUS.

c) Els premis seran repartits de la manera següent: la persona que obtingui el primer premi triarà entre les tres experiències ofertes. A continuació, serà la persona que guanyi el segon premi l'encarregada de triar entre les dues experiències restants, i la tercera persona serà premiada amb l'experiència que no hagi estat triada per les altres dues persones.

d) A les persones guanyadores, els lliuraran un diploma acreditatiu.

2. A les persones que quedin en el quart i cinquè llocs els atorgaran un accèssit d'un diploma.

3. La REUS atorgarà, a les tres persones guanyadores i a les persones que quedin al quart i cinquè lloc, una inscripció gratuïta al II Congrés d'Universitats Promotores de Salut, que no inclourà ni l'allotjament ni el transport.

4. Els diplomes de les tres persones guanyadores i dels dos accèssits seran atorgats durant el II Congrés d'Universitats Promotores de Salut, que se celebrarà del 4 a 6 de novembre de 2020 a la Universitat de Burgos.

TERMINI PER PARTICIPAR-HI

El termini per publicar les imatges i els eslògans a les xarxes socials (Twitter o Instagram) comprèn des del dia 2 de març de 2020 al dia 3 d'abril de 2020.
Quedarà exclosa del concurs qualsevol publicació que s'hagi fet fora d'aquest termini.

Consultau les bases completes de la I edició del concurs d’imatges «Reflecteix la felicitat» de la REUS i les específiques de la UIB a l'annex I.

Documents relacionats