Substàncies

Coneixes on són els teus límits amb l'alcohol? 

Malgrat que el consum d’alcohol solament es limiti als caps de setmana, de vegades pot esser abusiu. El divendres 29 de març, alumnes del curs de Prevenció d’addiccions prepararen una jornada perquè l’alumnat de la UIB n’analitzàs amb un poc més de detall el consum i poguessin plantejar-se fer un canvi, si ho consideraven adient.

L’activitat va tenir lloc davant l’edifici Ramon Llull, de 12.30 a 14.30 hores. Si no hi pogueres participar aquell dia i vols estar-ne informat/ada, segueix-nos per Instagram (sihotensclar i uibsaludable).

També tens l’opció de contestar en línia aquest qüestionari permanent: https://docs.google.com/forms/d/1OuM9fe90FQTJyqevMj6s7O2pk_5IRp9bk4-WVOvS42s/edit?usp=sharing_eil&ts=5c9c90b2

Està especialment dissenyat per a estudiants de la UIB amb la finalitat que rebis una informació de retorn automàtica respecte de les teves respostes.

Salut! 

Què saps de la cocaïna?

Una seixantena de persones que passaren per l’edifici Guillem Cifre de Colonya dia 1 d’abril al matí varen poder comprovar i contrastar els coneixements que tenien sobre aquesta substància, els efectes que té sobre els consumidors, els principals adulterants que existeixen i riscos que comporta consumir-ne. Això va ser possible gràcies a l’excel·lent campanya que feren alumnes del curs de Prevenció d’Addiccions.

Quina és la teva passió? La cocaïna ocupa un lloc central en la teva vida o el fet que en consumeixis no interfereix en la teva vida? Tenir diferents passions sempre és un factor protector davant qualsevol tipus de conducta addictiva.

Recorda que tant si consumeixes cocaïna com si no, la informació és clau per prendre decisions raonades, responsables i saludables. Si vols estar al corrent d’altres activitats relacionades, segueix l’Instagram del grup d’alumnes: Sihotensclar.

Vols deixar de fumar?

Si et trobes en un moment en el qual comences a reflexionar sobre el teu consum de tabac, aquest material t’interessa.

Alumnes del curs «Si ho tens clar, tria!» han creat materials informatius sobre mites associats al tabaquisme, els efectes i riscos de fumar, així com sobre els beneficis de deixar-ho o de reduir-ne l’hàbit.

Vols saber-ne més coses? Contacta amb l’Instagram del grup! Sihotensclar