I concurs d'imatge amb eslogan a Instagram per a la prevenció de l'addicció al tabac

Important!

El concurs és declarat desert per manca de participació i no adequació de les imatges presentades a la convocatòria

La Direcció General de Salut Pública i Participació, juntament amb l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible de la UIB (OUSIS), dependent del Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, en el marc del projecte de prevenció de les addiccions a l’entorn universitari «Si ho tens clar, tria!», convoca un concurs d’imatges i eslògans, a través de l’aplicació Instagram, en relació amb el consum de tabac i la prevenció d’addiccions. L’objectiu és visibilitzar els beneficis interpersonals i socials de la deshabituació tabàquica i de la prevenció de l'addicció al tabac.

Aprofitant la Setmana sense Fum 2019 (del 25 al 31 de maig) i el Dia Mundial sense Tabac (dia 31 de maig), el concurs d’imatges i eslògans s’emmarcarà en les activitats previstes per a aquesta campanya.

Qui hi pot participar?

Pot participar-hi qualsevol persona que formi part de la comunitat universitària de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Procediment

El concurs es farà solament a través de la xarxa social Instagram i consistirà a publicar una imatge (que pot ser fotografia, gràfic, collage, dibuix i qualsevol altre format d’imatge que la persona desitgi) acompanyada d’un eslògan que visibilitzi beneficis interpersonals i socials de la prevenció de l’addicció al tabac. L’eslògan pot aparèixer a la imatge mateixa, o bé com a títol de la imatge.

Les condicions que s’han de complir són molt senzilles, simplement:

  • Seguir el compte d’Instagram de l’OUSIS (@uibsaludable) i del projecte «Si ho tens clar, tria!» (@sihotensclar).
  • Publicar a Instagram la imatge i el títol (eslògan) i etiquetar la imatge a @uibsaludable amb l’etiqueta #concursprevencioUIB.
  • Enviar un correu electrònic a <rahesa@cruzroja.es> amb el nom i cognoms, títol (eslògan) de la imatge, el curs en el qual la persona està matriculada i el telèfon i l’adreça electrònica.

Termini de participació

Atenció! Ampliació del termini de participació fins al dimarts dia 28 de maig.

Premis

1r premi: rellotge intel·ligent i el certificat del premi corresponent.

2n premi: lot de productes reutilitzables i el certificat del premi corresponent.

3r premi: lot de productes reutilitzables i el certificat del premi corresponent.

 

Documents relacionats