TIC

Activitat de prevenció d’addicció a les TIC: Arrenca un repte!

Alumnes del curs de prevenció d’addiccions «Si ho tens clar, tria!» han dissenyat una original infografia adreçada a les persones que estudien a la UIB, amb l’objectiu de motivar la reflexió sobre el temps que dediquen a l’ús de les TIC, un temps que poden invertir en altres activitats plaents.

Durant tota la setmana, podràs arrencar un repte que aquestes persones et proposaran perquè disposis de més temps per a l’oci i en dediquis menys a les tecnologies. Cerca els reptes que hi ha penjats als taulons dels edificis de la UIB i suma’t a la vida real!

El dijous, 21 de març, de 12 a 13 hores, en el marc de la Setmana Saludable i Sostenible, podràs rebre assessorament sobre aquesta temàtica. On? A l’illa d’en Colom, zona de vianants.

I tu, a què estàs connectat/da? 

 

 

TIC-TOC, TIC-TOC: saps a què dediques el temps?

Alumnes del curs de prevenció d’addiccions «Si ho ens clar, tria!» han elaborat un autoregistre que pots utilitzar si vols avaluar el tems que passes utilitzant les TIC.

El 15 de maig, les agents universitàries promotores de salut varen muntar un punt preventiu en el qual explicaren el funcionament d’aquest autoregistre i donaren consells per fer un millor ús del temps.

Estigues pendent! Hi haurà més activitats que et podran interessar.