Consulta d'assessorament en addiccions

Enganxa’t a la Informació

Voleu rebre informació sobre drogues? Us preocupa alguna cosa relacionada amb el consum que en feu? Creieu que una persona pròxima necessita ajuda? Teniu dubtes sobre drogodependències?

La consulta Enganxa’t a la Informació, d’assessorament en drogodependències, és un servei d’informació, assessorament, orientació i també de derivació a altres recursos adients en els casos en què sigui necessària una atenció més especialitzada que la que us puguem oferir.

Amb aquest servei d’atenció, la UIB ofereix un espai íntim i confidencial on resoldre els dubtes que l’alumnat pugui tenir sobre les drogues i les conductes de risc associades, ja siguin tòxiques (consum de substàncies) o comportamentals (TIC, jocs d’atzar, sexualitat compulsiva, entre d’altres).

Com funciona la consulta?

Quan us hi poseu en contacte, un equip de psicòlogues professionals us atendran sense prejudicis ni estereotips, en un ambient confortable i segur.

La consulta presencial és cada dimecres, de 9 a 15 hores, però us recomanam que ens demaneu hora. També oferim consulta en línia amb totes les garanties de seguretat!

Si voleu més informació o demanar hora, contactau amb nosaltres a través de l’adreça electrònica <rahesa@cruzroja.es> o per WhatsApp, al 616 46 83 75.

                  

 

Documents relacionats