Consulta d'assessorament psicològic

Si notes que tens nivells massa elevats d’ansietat o estrès, l’estat d’ànim decaigut, problemes de relació amb els altres, malestar difús que dificulta la teva activitat diària, acadèmica o professional, o simplement et preocupa alguna conducta que t’agradaria canviar, demana’ns consulta.

El nostre objectiu és oferir a la comunitat universitària un servei d’assessoria psicològica i consulta conductual per millorar el benestar personal i la gestió emocional. Sempre amb la garantia de màxima confidencialitat.

Consulta atesa o supervisada per membres del Servei Universitari d’Atenció Psicològica de la UIB (SUAP-UIB), que són psicòlegs especialistes en psicologia clínica o psicòlegs generals sanitaris, amb ajut dels psicòlegs en formació del Màster en Psicologia General Sanitària de la UIB.

Pots contactar inicialment amb nosaltres a través de l’adreça <suportpsicologic@uib.es> i et donarem hora. Et podrem atendre els dilluns entre les 10.30 i les 14.30 h i els dimarts entre les 16 i les 20 hores.

Servei de franc.