Escoltar

Setmana Europea de l'Esport 2019

Del 23 al 30 de setembre

A la Universitat de les Illes Balears, l’Oficina del Vicerectorat de Campus Cooperació i Universitat Saludable vol celebrar la cinquena edició de la Setmana Europea de l’Esport 2019, del 23 al 30 de setembre de 2019, organitzada per la Comissió Europea a través de l’Agència executiva dels àmbits educatiu, audiovisual i cultural (EACEA), i el Consell Superior d’Esports (CSD) és el coordinador nacional del programa que es desenvolupa a Espanya. 

L’objectiu general d’aquesta dinàmica és promoure la participació i la sensibilització sobre la importància de l’esport i, en concret, de l’activitat física. És per això que al llarg d’aquesta setmana es faran activitats i actes relacionats amb l’activitat física a molts de llocs arreu d’Europa. El tema central de la campanya és #BEACTVE, amb el qual s’anima les persones a ser actives al llarg de la setmana i durant tot l’any. 

BEACTIVE

La Universitat de les Illes Balears vol participar en aquesta iniciativa proposant una sèrie d’activitats i accions que us presentam a continuació: 

  • Activitats dirigides i gratuïtes a CampusEsport

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport, et proposam que provis les activitats dirigides que es duen a terme al centre d’activitats esportives CampusEsport, així com també usar el gimnàs, i tot de franc.

 Més informació del centre i de les activitats que ofereix aquí.

  • Taller d’ultimate frissbe a les instal·lacions de CampusEsport

Es durà a terme un taller d’ultimate frissbe els dies 23, 25 i 27 de setembre de 2019, de 16 a 17.30 hores, a les instal·lacions de CampusEsport. El grup té un límit de 35 participants.

 Inscripcions 

  • Jornada d’Orientació al circuït d’orientació del campus. 

Aprofitant la primera instal·lació del circuit d’orientació que tindrà la Universitat i la Setmana Europea de l’Esport, l’oficina del Vicerectorat de Campus Cooperació i Universitat Saludable, juntament amb la Federació Balear d’Orientació farà una primera jornada de presentació de l’orientació per descobrir l’esport.

Serà el dissabte 28 de setembre a les 11 h del matí. El punt de trobada serà a l'aparcament de l'edifici Guillem Cifre de Colonya. Es faran diferents recorreguts pel circuit, al llarg del qual hi haurà diferents punts de control. Tot això amb l’ajuda d’una brúixola i un mapa ideat per a l’ocasió. 

Inscripcions

  • Supressió de la brioixeria industrial. 
  • Fruita i berenars saludables, a les instal·lacions de CampusEsport.

BEACTIVEDurant la Setmana Europea de l’Esport, la Universitat de les Illes Balears, amb la col·laboració de CampusEsport, suprimirà la brioixeria industrial dels principals punts de venta i oferirà fruita de temporada a tothom qui visiti les instal·lacions esportives. L’objectiu és sensibilitzar sobre la importància d’una alimentació saludable. Per aquest motiu, també disposarà d’una oferta de berenar saludable al llarg de la setmana per a tots els participants. 

 

 

 

També pots consultar el mapa d’activitats de la setmana Europea de l’Esport que s’organitzen a tot l’Estat a la web del Consell Superior d’Esports.   

 

Data de l'esdeveniment: 23/09/2019

Data de publicació: 13/09/2019