Espai lliure de fum

Espai lliure de fum. Aquí pots respirar tranquil·lament

Espais sense Fum és un projecte que s’ha començat durant el curs acadèmic 2021-2022. Fins a l’actualitat, s’ha treballat en la planificació d’actuacions per aconseguir d’una manera progressiva que els espais oberts de la Universitat siguin espais lliures del fum nociu del tabac. Algunes d’aquestes actuacions són:

  1. La creació d’una mesa de treball per dissenyar i planificar les actuacions del projecte. La presideix el Delegat del Rector d’Universitat Saludable i Campus, i la formen un membre de l’Oficina d’Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS), un membre de la Unitat Mèdica, un representant de l’AECC, un representant de la Direcció General de Salut Pública i Consum de la Conselleria de Salut, i dos professors docents i investigadors.
  2. El disseny d’una enquesta per avaluar la situació actual del consum de tabac entre els membres de la comunitat universitària.
  3. La planificació de senyals que facilitin la identificació dels espais oberts d’ús públic i col·lectiu lliures del fum nociu del tabac a la UIB, d’acord amb la normativa actual.
  4. El llançament del primer curs de deshabituació tabàquica adreçat a qualsevol membre de la comunitat universitària. Concretament, la primera edició d’aquest curs començarà el mes d’octubre de 2022 i serà impartit per professionals de l’AECC.
  5. La programació de campanyes divulgatives del projecte Espais Sense Fum adreçades als membres de la comunitat universitària. 

Tenir un campus verd ja és una realitat.

Més informació aquí.

 

Data de publicació: 30/05/2022