Escoltar

IIJornada Dona i Esport

 II  Jornada Dona i Esport

 (Sa Riera, c/de miquel de Sants Oliver, 2, 07122 Palma)

 Els dies 23, 24 i 25 d’octubre la Universitat de les Illes Balears acull el VI congrés internacional i XXVII nacional d’activitat física a l’edifici de Sa Riera a Palma. La temàtica del fil conductor del congrés és els estils d’ensenyament en l’educació física. El 25 d’octubre serà la cloenda del congrés, amb la II Jornada de Dona i Esport, en el marc de la qual s’impartiran una conferència, una taula rodona d’experts i es llegiran comunicacions lliures sobre perspectiva de gènere.

  • a15.30 h Presentació de la II Jornada Dona i Esport, a càrrec d’Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB
  • 16 h Conferència: «Perspectiva de gènere en l’educació física», a càrrec de Susanna Hedennborg, de la Universitat de Malmö, i d’Aage Radmann, de l’Escola Noruega de Ciències de l’Esport. Lloc: sala d’actes.
  • 16.45 h Taula rodona d’experts: «Bones pràctiques en perspectiva de gènere en Educació Física». Hi participaran: Susanna Soler Prat (INEFC-UB), Ana Rey Cao (Universitat de Vigo), Miguel Ángel Tirado Ramos (Conselleria d’Educació i Universitats, GOIB), Maria Teresa Vizcarra Morales (Universitat del País Basc-EHU). La moderarà Pedrona Serra (GICAFE, Universitat de les Illes Balears). Lloc: sala d’actes.
  • 17.30 h Pausa cafè / pòsters
  • 18 h Comunicacions lliures Dona i Esport. Lloc: sala d’actes
  • 19.30 h Clausura del congrés. Lloc: sala d’actes

L’objectiu d’aquesta jornada és abordar els aspectes més rellevants de les tendències actuals en la igualtat de gènere i pràctica esportiva des d’un punt de vista educatiu. Per aquest motiu, es tractaran temes de gran interès i hi participaran professionals especialistes en la matèria per ajudar a analitzar la problemàtica actual.

Cal saber que per a la conferència sobre perspectiva de gènere en l’educació física es necessita un telèfon intel·ligent amb auriculars per a la traducció simultània de l’anglès, si fos necessari.

Animam tota la comunitat universitària a assistir a la jornada del divendres 25 d’octubre. L’accés és gratuït per a tothom. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/10/2019

Data de publicació: 18/10/2019