Reconeixement als alumnes de la UIB que han participat als Campionats Espanyols Universitaris 2022

Hi han participat 17 estudiants, i hi han aconseguit una medalla d’or en atletisme, una de plata i dues de bronze en taekwondo

El doctor Adrià Muntaner, delegat del Rector d’Universitat Saludable, ha felicitat els alumnes que han participat als Campionats Espanyols Universitaris (CEU) 2022 en una acte al campus universitari.


acte CEU

Més ajudes pels estudiants esportistes

En aquest acte, el Delegat del Rector, ha anunciat als esportistes que a partir d’ara tindran suport econòmic de la UIB per anar als CEU. A més, va transmetre als alumnes la intencionalitat de millora continua per a donar-los suport i major visualització del seu esforç per la dedicació cap a l’esport i estudis.

Des de principi del mes de març fins a final de maig, s’han disputats els Campionats Espanyols Universitaris (CEU), en els quals han participat 17 estudiants de la UIB i han guanyat una medalla d’or en atletisme i dues de plata i una de bronze en taekwondo.

S’han disputat competicions de cros, pàdel, tennis, bàdminton, esgrima, futbol, hípica, voleibol platja, triatló, escacs, golf, rugbi 7, futbol sala, karate, natació, handbol, bàsquet 3x3, halterofília, atletisme, lluita, voleibol, vela, judo, bàsquet, orientació, tennis taula i taekwondo.

La UIB han participat en les modalitats d’atletisme, judo, tenis taula i taekwondo. Els alumnes que han aconseguit medalles són: 

  • Atletisme: Lluis Fullana Arias, medalla d’or a la prova de 3.000 metres, amb un temps de 9:16.39.
  • Taekwondo: Oier Ortiz Aldeiturriaga (<74 kg), medalla de plata
  • Taekwondo: María José Fernández Ripoll (<67 kg), medalla de bronze.
  • Taekwondo: Daniel Quiñonero Medina (<63 kg), medalla de bronze

Vols saber-ne més coses?

Atletisme

Als CEU d’atletisme, disputats el 7 i 8 de maig, hi participaren cinc estudiants de la UIB. Laura Radó Jurkiewicz, a les proves de 800 metres llisos en la categoria femenina; Lluís Fullana Arias, a la prova de 3.000 metres obstacles en la categoria masculina; a la prova de llançament de martell, Lua Mar Alvado García, en la categoria femenina, i Pedro Ximenis Campins, en la categoria masculina, i Ryan Djenadi Votintseva, en la prova de llançament de javelina en la categoria masculina.

atletisme-ceu

A la prova de 3.000 metres obstacles, l’estudiant Lluis Fullana Arias, feu medalla d’or, amb un temps de 9:16.39.

Judo

Als CEU de judo, disputats el 14 i 15 de maig, hi participà María del Mar Timoner Jara, en la categoria de <63 kg.

Tennis taula

Als CEU de tennis taula, disputats el 21 i 22 de maig, Héctor Puerta participà en la modalitat individual.

Taekwondo

Als darrers campionats, disputats el 28 i 29 de maig, hi participaren deu estudiants, dos en la modalitat de pumse i vuit en la modalitat de combat. En la modalitat de pumse, hi participaren Yolanda Molina Rodríguez i Llorenç Salas Ramis, en la categoria individual i en parella. En la modalitat de combat, a la categoria femenina, hi participaren Lluïsa Garcies Sala (<46 kg), Marta Vera Serra Cecilia (<57 kg), Paula Torrens Guardia (<62 kg), i María José Fernández Ripoll (<67 kg); i, en la categoria masculina, Daniel Quiñonero Medina (<63 kg), Chavdar Plamenov Tsonev (<68 kg), Oier Ortiz Aldeiturriaga (<74 kg), i Andreu Daudén Oliver (<80 kg).

taek-ceuDaniel Quiñonero Medina hi obtingué medalla de bronze, i Oier Ortiz Aldeiturriaga i María José Fernández Ripoll, medalla de plata.

taek-medallaVolem donar les gràcies a tots els alumnes que han representat la UIB en els campionats d’Espanya universitaris. Així mateix, felicitam els estudiants que han aconseguit una medalla per la seva dedicació i esforç.

Data de publicació: 02/06/2022