Escoltar

Setmana #BEACTIVE 2020

 Del 23 al 30 de setembre

 

 

Enguany, per commemorar la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre), el Consell Superior d’Esports (CSD), ens proposa prendre part enel concurs CSD-BEACTIVE de fotografia o vídeo a través de les xarxes socials TikTokTwitterFacebook i Instagram. T’animes a participar-hi? 

Pots guanyar un lot d’equipament esportiu universal, un trofeu dissenyat per a l’avinentesa, un viatge d’anada i tornada per a dues persones i una habitació doble d’hotel amb berenar inclòs a una de ledestinacions.

Com pots participar-hi 

És molt senzill: pots fer una fotografia o enregistrar un vídeo, segons la categoria en què vulguis participar de les següents: 

  • Concurs de fotografia amb l’esport com a tema central 

  • Concurs de vídeos divertits practicant esport 

  • Concurs de vídeos amb reptes per superar que requereixin dominar una habilitat esportiva amb coreografia 

  • Concurs de vídeos amb reptes per superar que requereixidominar una habilitat esportiva sense coreografia 

  • Concurs de vídeos en què es mostri l’adaptació de la pràctica d’un esport a les mesures de prevenció del contagi de la COVID-19 que s’han de complir en la «nova normalitat». 

El vídeo l’has d’enregistrar amb l’aplicació TikTokha de ser original i tenir una durada inferior a trenta segons. 

Tant si fas una fotografia com un vídeo, l’hauràs de pujar a una xarxa social de la UIB i esmentar-la amb les etiquetes #BeActive i #SemanaEuropeaDelDeporte20: Instagram, @uibsaludable; Twitter, @UIBCampusSaluda, i Facebook, l’OUSIS de la UIB. 

Podràs ser un dels representants de la UIB a la Setmana Europea de l’Esport 2020. No deixis passar aquesta oportunitat i apunta-t’hi. Tens fins al 30 de setembre. 

 

#BEACTIVE

Data de publicació: 23/07/2020