La UIB als Fogons! 2020-21
El personal de la UIB ens convida a la cuina de ca seva!
La situació sanitària en què vivim ha fet que moltes persones descobreixin que tenen destresa per cuinar i d’altres n’han esdevingut pràcticament expertes. L’Oficina Saludable i Sostenible aprofita aquest interès per impulsar la nostra gastronomia i promoure hàbits alimentaris saludables i sostenibles.
Per això, proposa als treballadors de la Universitat (PAS-PDI) que obrin la cuina de pit en ample i ens ensenyin a elaborar una recepta pròpia d’una temporada o adaptada: primavera, estiu, tardor o hivern. A més, demana que aquestes receptes siguin saludables i que es puguin difondre entre tota la comunitat universitària i la població en general.
Què podeu guanyar?
A més de la satisfacció de compartir aquell plat que agrada a tothom o bé aquella recepta secreta, sortejarà:
- 40 lots formats per una botella d’aigua de vidre d’edició limitada i una bossa per portar-hi menjar
- Una bicicleta plegable
Què heu de fer?
- Llegir bé les bases adjuntes a aquesta notícia
- Emplenar la plantilla amb la vostra recepta.
- Enviar un correu a <vr.universitatsaludable@uib.es amb la plantilla i una fotografia del plat elaborat, indicant-hi el vostre nom complet i si sou PAS o PDI.
El termini per enviar la plantilla és fins divendres 18 de desembre de 2020.
No ho penseu i participau-hi!