Taller d'alimentació «Desconnecta't del sucre»
Cada vegada hi ha més estudis que estableixen una relació directa entre el consum excessiu de sucre i l'increment de malalties cròniques no transmissibles (com ara sobrepès, obesitat, diabetis tipus II i fins i tot alguns tipus de càncers), tot afectant negativament la nostra salut. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ens recomana reduir-ne el consum.
- Dia: 7 de maig
- Hora: 15.00h
- En linia a través de la plataforma Teams (Es facilitarà l'enllaç dies previs al taller)
- Preu: de franc
- Apunta-t'hi a través del següent formulari
Continguts
- Sucre: què és i de quins tipus n'hi ha?
- Terminologia relacionada amb el sucre.
- Descobreix el sucre amagat que consumeixes sense adonar-te'n.
- Com reduir el consum de sucre sense renunciar al sabor dolç.
- Alternatives saludables al sucre.
- Sucre vs edulcorant.
- Com trencar el cercle viciós del sucre.
- Mites sobre el sucre.
- Sucre lliure i problemes de salut.
- Vull deixar el sucre: com començ?
Qui impartirà el taller?
Mercedes Gállego Fernández (Intagram: @nocuentescalorias_com) és dietista-nutricionista graudada en la Universitat Europea Miguel de Cervantes, compromesa a millorar la salut mitjançant hàbits saludables. Amb una formació acadèmica sòlida i experiència en direcció i formació en nutrició, ens ajudarà a saber els efectes que produeix en el nostre organisme el sucre afegit; com podem deixar el sucre redescobrint el veritable sabor dels aliments i, d'aquesta manera, millorar la nostra salut.
Per a més informació podeu escriure a universitatsaludable@uib.es o al 971 17 27 87