Redescobrim l'Alimentació

Ponents:

Cuinam i ens cuidam.

  • Raquel Bernácer 
    És dietista nutricionista i cuinera, especialitzada en l'apassionant món de la cuina saludable, a més de ser autora de diversos llibres sobre alimentació i divulgadora en mitjans digitals. També té experiència com a formadora en nutrició i cuina saludable, tant en entorns presencials com en format en línia. Ens parlarà sobre com podem planificar menús saludables, pràctics i bons de cuinar. 
     
  • Manuel Moñino
    Indagarà sobre les darreres tendències en alimentació saludable i desmuntarà alguns dels mites més persistents i més actuals de l’alimentació.   És dietista nutricionista. President del Col·legi Oficial de Dietistes Nutricionistes de les Illes Balears. Membre de l’Àrea de Gestió del Coneixement Científic de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica. Autor d'articles científics i de divulgació en el camp de la nutrició comunitària; ponent i presentador de pòsters i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.  

  • Antoni Aguiló Pons. 
    Dialogarà sobre la importància de la promoció de l’alimentació saludable i sostenible en la salut pública És llicenciat en Medicina i Cirurgia, i especialista en Medicina de l'Educació Física i l'Esport. Doctor per la Universitat de les Illes Balears. Actualment, és el president de la Xarxa Espanyola d’Universitats Promotores de Salut (REUPS). Catedràtic de Salut Pública de el Departament d'Infermeria i Fisioteràpia. Des de l'any 2013, és vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la Universitat de les Illes Balears. És en aquest període quan s'ha iniciat el projecte de Campus Saludable d'aquesta Universitat. 

 

Altres pàgines relacionades

Data de publicació: Mon Dec 21 10:14:00 CET 2020