Cuina d'aprofitament: taller de conserves casolanes

 .

Una xerrada taller amb Justícia Alimentària i Ernesto Serrano, cuiner del menjador ecològic del CEIP Pere Rosselló Oliver d'Alaró i membre de la Xarxa Xef 2030.

T'agradaria aprendre a aprofitar més bé els aliments a la cuina? Vols conèixer tècniques senzilles per evitar el malbaratament alimentari? Aquest taller t’interessa!

En aquesta sessió explorarem com preparar conserves casolanes i cuina d'aprofitament, i farem servir els ingredients de la manera més eficient i sense malbaratar-los. També parlarem de la cuina planetària, una manera d’adoptar hàbits alimentaris que afavoreixen tant la nostra salut com la del planeta.

  • Qui hi pot assistir? 15 places 
  • Dia: dijous 10 d’abril de 2025
  • Hora: de 17 a 20 hores
  • Lloc: Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, aula MT Esteva
  • Preu: de franc.
  • Inscripcions al formulari.

 .                  ...

 

.