Cuina d'aprofitament: taller de conserves casolanes
Una xerrada taller amb Justícia Alimentària i Ernesto Serrano, cuiner del menjador ecològic del CEIP Pere Rosselló Oliver d'Alaró i membre de la Xarxa Xef 2030.
T'agradaria aprendre a aprofitar més bé els aliments a la cuina? Vols conèixer tècniques senzilles per evitar el malbaratament alimentari? Aquest taller t’interessa!
En aquesta sessió explorarem com preparar conserves casolanes i cuina d'aprofitament, i farem servir els ingredients de la manera més eficient i sense malbaratar-los. També parlarem de la cuina planetària, una manera d’adoptar hàbits alimentaris que afavoreixen tant la nostra salut com la del planeta.
- Qui hi pot assistir? 15 places
- Dia: dijous 10 d’abril de 2025
- Hora: de 17 a 20 hores
- Lloc: Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, aula MT Esteva
- Preu: de franc.
- Inscripcions al formulari.
.