Menú setmanal

Gaspar Melchor de Jovellanos

Primer plat
  • Ensalada capressePlat vegetarià
  • Rotllets de primavera i salsa agredolça i ensalada
Darreria
  • Costella de poc a la manera de La Rioja i patata fregidaSense lactosa
  • Escórpora cuita al forn amb salsa a la llimona, pastanagó i patata bullidaPlat cardiosaludableSense lactosa
Postres
  • Fruita de temporadaPlat cardiosaludablePlat vegetariàSense lactosa
  • Iogurt naturalPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • Postres casolanes

Preus i condicions: 9,50 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 7 euros: 1r plat i beguda; 7 euros: 2n plat i beguda.

Mateu Orfila i Rotger

Primer plat
  • Arròs amb verduraPlat cardiosaludablePlat vegetariàSense lactosa
  • Fideus de caseta
Darreria
  • Pollastre a la llimona i puré de patata
  • Emperador torrat, patates i ensaladaSense lactosa
Postres
  • Fruita de temporadaPlat cardiosaludablePlat vegetariàSense lactosa
  • Iogurt naturalPlat cardiosaludablePlat vegetarià
  • GelatPlat vegetarià

Preus i condicions: 9,55 euros*:Menú del dia amb pa, aigua i postres. 7,00 euros*: Mig menú (primer o segon amb pa, aigua i postres). *Aplicació de 2€ de descompte: 7,55€ menú complet i 5€ mig menú per a estudiants de la UIB.

Ramon Llull

Primer plat
  • Cuinat de llenties amb verduraPlat cardiosaludablePlat vegetariàSense lactosa
Darreria
  • Pollastre rostit i patataSense lactosa
Postres
  • Fruita de temporadaPlat cardiosaludablePlat vegetariàSense lactosa
  • Iogurt naturalPlat cardiosaludablePlat vegetarià

Preus i condicions: 9,55 euros*:Menú del dia amb pa, aigua i postres. 7,00 euros*: Mig menú (primer o segon amb pa, aigua i postres). *Aplicació de 2€ de descompte: 7,55€ menú complet i 5€ mig menú per a estudiants de la UIB.

CampusEsport

Logotips i significat

Cardiosaludable

Plat cardiosaludable

Preparació en què predominen o tenen un paper rellevant els aliments d’origen vegetal (hortalisses, fruita, fruita seca i llegum) i és lliure de carn vermella o processada. 

Els ingredients utilitzats no són aliments precuinats, elaborats amb components de baixa qualitat nutricional.

A més a més, per cuinar aquests plats no s’abusa de tècniques que impliquin l’addició d’un excés de greix poc saludable, com la mantega, el saïm, la nata o greix hidrogenat que altres productes poden contenir.

Vegetarià

Plat vegetarià

El contingut principalment ha de ser vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh, soja texturitzada i tofu (vegà), o aliments proteics d'origen animal com són els lactis i l'ou (vegetarià).

Sense lactosa

  
La llet, inclosa la lactosa, és un dels alèrgens que s'inclouen en l'Annex II del Reglament (UE) Nº 1169/2011 i regulat pels seus artícles 9.1.c) i 21 (i pel Reial Decret 126/2015 en el cas dels aliments no envasats).