Menú setmanal
- Anselm Turmeda
- Gaspar Melchor de Jovellanos
- Guillem Cifre
- Mateu Orfila i Rotger
- Ramon Llull
- Son Lledó
Gaspar Melchor de Jovellanos
- Ensalada capresse

- Rotllets de primavera i salsa agredolça i ensalada
- Costella de poc a la manera de La Rioja i patata fregida

- Escórpora cuita al forn amb salsa a la llimona, pastanagó i patata bullida


- Fruita de temporada



- Iogurt natural


- Postres casolanes
Preus i condicions: 9,50 euros. INCLOU: pa, aigua, refresc, cervesa o vi. Altres postres: flam casolà, púding, gelat, etc. Es pot canviar les postres pel cafè. Sempre es pot triar una ensalada a canvi de qualsevol plat; 7 euros: 1r plat i beguda; 7 euros: 2n plat i beguda.
Mateu Orfila i Rotger
- Arròs amb verdura



- Fideus de caseta
- Pollastre a la llimona i puré de patata
- Emperador torrat, patates i ensalada

- Fruita de temporada



- Iogurt natural


- Gelat

Preus i condicions: 9,55 euros*:Menú del dia amb pa, aigua i postres. 7,00 euros*: Mig menú (primer o segon amb pa, aigua i postres). *Aplicació de 2€ de descompte: 7,55€ menú complet i 5€ mig menú per a estudiants de la UIB.
Ramon Llull
- Cuinat de llenties amb verdura



- Pollastre rostit i patata

- Fruita de temporada



- Iogurt natural


Preus i condicions: 9,55 euros*:Menú del dia amb pa, aigua i postres. 7,00 euros*: Mig menú (primer o segon amb pa, aigua i postres). *Aplicació de 2€ de descompte: 7,55€ menú complet i 5€ mig menú per a estudiants de la UIB.
CampusEsport
Logotips i significat
Cardiosaludable

Preparació en què predominen o tenen un paper rellevant els aliments d’origen vegetal (hortalisses, fruita, fruita seca i llegum) i és lliure de carn vermella o processada.
Els ingredients utilitzats no són aliments precuinats, elaborats amb components de baixa qualitat nutricional.
A més a més, per cuinar aquests plats no s’abusa de tècniques que impliquin l’addició d’un excés de greix poc saludable, com la mantega, el saïm, la nata o greix hidrogenat que altres productes poden contenir.
Vegetarià

El contingut principalment ha de ser vegetal: hortalisses, llegums, cereals i fruites, fruita seca i derivats proteics vegetals com seitan, tempeh, soja texturitzada i tofu (vegà), o aliments proteics d'origen animal com són els lactis i l'ou (vegetarià).
Sense lactosa